Teamet rundt Crosskart fører Andre H. Valby

En ung gutt som er født i 2005 kan selvfølgelig ikke drive helt alene. Teamet består av mamma og pappa, Gro Hertel Jensen og Thor Harald Valby. De hjelper til med det meste rundt satsingen, enten det er å klargjøre karten, hengeren eller bobilen. Familien reiser rundt sammen med mange andre Crosskart familer, og bruker mye av fritiden på dette. Og Andre elsker å kjøre Crosskart.

Det hender at pappa og Andre er alene på guttetur, men som regel er mamma med å holder styr på dem

I tillegg har familen hjelp av Frode Hagen og sønnen Martin som er et par år eldre enn Andre. De reiser stort sett rundt på de samme løpene, og sammen familien Knai og Even Alexsander som er et pår yngre enn Andre. Sistnevte familie har hatt stor glede av å få hjelp av familien Valby, erfaringen deles i dette miljøet.

På Gardermoen Motorpark har også familien blitt godt kjent med brødrene Atle (bilde over) og Frode Skaar som driver en Rallycross Skole. Andre er med i RX Evolution, som ønsker å finne fremtidige motorsport talenter. Her har også fått teste seg bak rattet i bil for første gang i 2019, og han imponerte stort allerede på sine første turer.

NRK.ValbyGjennom RX Evolution fikk Andre også være med på lanseringen av E-CROSS, verdens første Elektriske Crosskart bygget i Norge av Skaar Racing Team. Sammen med Frode var Andre med på NRK sin kveldsnytt sending 16. juni 2018 (SE SENDING HER).

CROSSKARTUTLEIE.NO